Vancouver-fouten

Wel knap van RTL: vier taalfouten in een stukje van 75 woorden…

Een kwestie van te snel en te rigoureus redigeren, denk ik, want op rtlboulevard.nl staat het (bijna) allemaal wel goed. Meer woorden, drie fouten minder, eentje staat er nog – en helaas ook nog een extra foutje in de titel:

Vancouvergekte barst los bij RTL Boulevard

RTL Boulevard is ook besmet met Vancouver-koorts. Marianne Timmer schuift aan voor het laatste Olympische nieuws en we bellen met Jan Peter Balkenende die al in Canada is.

// // Volgende week besteedt RTL Boulevard flink wat aandacht aan de Olympische Spelen. Marianne Timmer schuift iedere dag aan om haar deskundige commentaar op de Spelen te geven en we hebben iedere dag updates van onze verslaggevers ter plekke.

Vrijdagavond belt Jan Peter Balkenende in om te vertellen hoe de sfeer in Vancouver is. Humberto Tan is in het Holland Heineken Huis om te checken of het bier al op temperatuur is.

Stem mee TV staat deze vrijdag ook in het teken van de Olympische Spelen. Stem op de poll en motiveer je keuze in een mailtje aan stemmeetv@rtlboulevard.nl en maak kans op een mooie prijs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s